Jumaat, 8 Julai 2016

NUFFNANG :: CPC je baru dapat

CPC je baru dpt
Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Haiii.. harini panda nak cerita pasal nuffnang panda..
saje nak bercerita pasal earning yang panda dpt..

panda baru je buat nuffnang nii..
walaupon dah main blog dah nk dekat 3 tahun..
tp panda baru je buat nuffnang nii.. hehhe

baru je buat bulan 6 ritu.. 
so, dlm bulan 6 nii panda xdpt banyak laa..
sbb just CPC je dpt..
CPUV lambat lagi rasanya.. heheh..


heee.. baru RM2.75 je dapat..
thanks ye sape2 yang klik nuffnang panda..

dengan adanya nuffnang nii..
panda makin bersemangat nk tulis entry..

harap2 kat kolej nanti ad wifi and banyak free time..
boleh la tulis entry hari2...
hehe..

entry pasal raya xsempat nk update laa..
sbb esok dah gerak ke Kedah..
doakan perjalanan panda ye..
kalau nk tgok gambar2 raya boleh laa tgok kat ig panda..
jangan lupa follow ye.. 

^_^

Isnin, 4 Julai 2016

PROJEK FRAME UMI

Assalamualaikum and haiii..

salah satu hadiah yang panda dapat ritu..
FRAME!!

frame ni umi panda kasi..
dy sruh letak gambar and bawak pegi kolej nanti..


panda ingatkan nak guna gambar raya akan datang nii..
tapi disebabkan risau xsempat nak siap..
panda pon ambik gambar yang lama2 je...

gambar lama la cute kan...
hehehe..

so, panda harap la ad tempat yg cun untuk letak frame ni kat kolej nanti..

okayy,, dah siap dah.. 
comel je..


^_^

Ahad, 3 Julai 2016

JANGAN GUNA LORONG KECEMASAN


Assalamualaikum and haii..

cuti sekolah dah kan..
mood raya pon dah on nii.. huhu
tapi, panda xbalik raya kat kampung laa..
raya ke-4 baru kite gerak balik..
tu pon sbb abah dapat cuti sbb nak daftar panda kat kolej..

cuti sekolah dah start.. 
yang nk balik kampung pon bukan main lagi ramai kan..
kompom kat highway sesak nanti..
so, korang kene pastikan cek kereta tu leklok sebelum gerak tau..
and yang paling penting sesak mcm mne pon 
JANGAN GUNA LORONG KECEMASAN!!!


walaupon ada chikaboo kat jalan.. 
please jangan guna lorong kecemasan k.. 
hahaha..

okayy,, selamat beraya korang..
xnak bank in duit raya pon xpe..
tp, sudi2 lah klik nuffnang panda.. heheh..

^_^

Pesanan Sayang dari KKM

Jumaat, 1 Julai 2016

Pencarian Bloglist Raya by Athirah Ismail


Assalamualaikum and haii..

sekali lagi panda terpanggil untuk join segmen bloglist nii..
hehehhe.. mana tau kot2 ada rezeki..
syarat pon xsusah mana.. sng je..

korang semua.. jom la kite memeriahkan lagi segmen athirah nii..
boleh klik kat banner untuk join ye..

cepat2..
tarikh TAMAT 7 Julai nii..

^_^

Rezeki di Pencarian Blogslit Sesi Julai by Aisyhah Nyais


Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Alhamdulillah...
Rezekii..
dapat jugak masuk bloglist ecahh.. heheh

first time panda join pencarian bloglist nii..
xsangka ad jugak nama blog ni terselit..
syukur sangat..


Tq ecahh.. 

^_^

LIRIK LAGU : YOU-NUR JANNAH ALIA



YOU - NUR JANNAH ALIA

You were there to light my day
you were there to guide me through
from my days down and on
I'll never stop thinking of you

How can I forget all that
when you're the one who make me smile
you'll always be apart of me
how I wish you were still mine

Never will forget the day
how we've met and came this far
we all know we got this feeling
but somehow it has to end up here

I know it's me who said goodbye
and that's the hardest thing to do
cause you mean so much to me
and guide the truth from me to you

For all the things I've done and said
for all the hurt that I've cause you
I hope you will forgive me baby
cause that wasn't what I meant to do

You were there to light my day
you were there to guide me through
from my days down and on
I'll never stop thinking of you

How can I forget all that
when you're the one who make me smile
you'll always be apart of me
how I wish you were still mine