Jumaat, 16 September 2016

PERSEMBAHAN TARIAN HARI RAYA


Assalamualaikum korang..

haduiii,, mcm mne lah panda boleh terjebak dalam tarian pulak ni??
hahaha.. 
panda mmg xpandai menari2 nii..
dulu waktu form1/2 pernah jgklah belajar menari nii..
tp tarian sumazau.. tu pon belajar xhbis..
ttbe je kene buat persembahan menari bila masok sini..

disebabkan panda Biro Kebudayaan..
so, pada pon join lah..
keras2 pon aku lanyakk je.. lama2, nampak la jgk lembutnya..
huhuhu..

panda mmg suka sahut cabaran diri sendiri nii..
dulu masa kat ibi msok menyanyii..
skrg kat kksp nii msok menari plak..
hahah..

bagos2..
barulah kita dpt pengalaman baru kan.. 

nasib baiklah fadhilah and syuu
membe panda kat sini pandai menarii..
so, boleh la dorang tolong ajar kami yg xbiasa nii..

alhamdulillah dpt jugak kami buat dgn jayanya..

nak payunglah jgk video menari nii..
tp sorry ehh..
kualiti video xbpe bgos..
sbb shoot dari jauh..



Khamis, 15 September 2016

NUFFNANG :: NAIK SIKIT

Assalamualaikum semua..

alhamdulillah CPC nuffnang naik jugak
walaupon dah lama panda xupdate entry..

tq sangat2 kat korang yang selalu 
klik nuffnang panda..


tgok tu.. naik lah sikit kan dari haritu..
hehhehe

nanti korang yang klik nuffnang panda tu
tinggalkan lah jejak..
in shaa allah panda klik korang punya nuffnang plak yee.. 

tq korang!!
tq nuffnang!!
blogger-emoticon.blogspot.com

^_^

STATUS DAH BERTUKAR


Assalamualaikum semua..

status panda dah pon bertukar..
skrg ni bukan lagi orang yang bekerja kat dobi..
atau pelajar sekolah menengah..
tp sekarang ni panda ialah "Jururawat Pelatih"

sebelum dapat sambung belajar..
panda dah berangan mcm2 benda..
lagi2 gaya hidup sebagai seorang pelajar kolej nii..
serius panda ingatkan 
kehidupan pelajar kat universiti dengan kolej kejururawatan sama..
tp andaian tu salah.. 

lain benar... hahhaha...
xtaulah kan kalau pelajar U pon
sama je mcm kat KKSP nii..

kehidupan kat KKSP ni mengajar panda untuk berdisiplin..
lagi2 bab masa..
hahha.. panda dah la mmg org yang ssh bangon pagi..
haa,, bila msok sini kelam kabut hidup aku tau..
lawak pulak bila ingat mula2 dtg ritu..
time orientasi pkol 4pg dah kene bangon..

kelas kat sini bukan mcm kat U..
start pkol 10..
esok start pkol 8..
kat sini office hour.. 
pkol 8-5 kitorang ada kelas..
tp pkol 6:30 dah terpacak kat kolej..
agak2 panda bangon pkol bpe tiap2 hari??
and jangan berangan  nk dengar..
"class cancel"
kat sini kalau xdtg kene ganti class tau..
so, pembelajaran kat sini kira bagoslah.. 
xde sape yang akan tercicir kalau xboleh dtg class..

mula2.. mmg susah nk terima semua peraturan kat sini..
tp selepas 2 bulan dok kat sini..
panda dah mula terima keadaan kat sini..

walaupon pedih bila tgok kawan2 update 
"ROAD TO DEGREE"
tapi hatiku ttp cekal dan positf..
dan cakap 
aku ROAD TO WORK.. hehee..

^_^

VIDEO DIKIR BARAT DAH KAT YOUTUBE!!!

Assalamualaikum..

haii,, harini excited sangat bila membe kat ibi ritu
bagi link yang vid dikir barat dah masok kat youtube..

tros panda tgokk...
waduhhh2..
rindu banget kat dorang semuaa...

tq din sbb masokkan..  :inlove:

walaupon ada sikit2 yang nampak xsama tu..
tp xpe lahh..
kita dah menang dan jadi juara pon...
hehehhehe...

harap dapat jumpe korang lagi nantiii...

jom tgok kat youtube..
jangan lupa like ye.. 

^_^


Selasa, 13 September 2016

KEMANA HILANG HAKAK PANDA??

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

hadoii,, rindunya nk berblog nii...
sorry semua..
hakak panda semakin sibuk skrg ni semenjak bergelar "Pelajar"..


panda harap.. panda xhilang pembaca2 setia panda..
in shaa allah panda akan cari masa untuk menulis kat blog nii..
panda akan cuba update aktiviti yang panda buat semenjak bergelar 
Pelatih Jururawat nii..
hehheehe..

semoga korang semua sentiasa sihat, berjaya dunia akhirat,
 dan sentiasa doakan panda berjaya dalam hidup..