Sabtu, 10 Jun 2017

TARIAN DIKIR PUTERI

acah tengah menari.. hhehehe

Assalamualaikum semua..

okay,, hari ni panda nak share pasal tarian dikir puteri
yang panda dan team tarian dah persembahkan 
untuk Nurses day dan Hari Ibu..

kolej panda sambut Nurses day ni lepas habis final exam..
so, disebabkan kami nak kene buat persembahan..
kami terpaksa la berlatih time exam week tu..
sbb mmg xsempat nak berlatih lepas exam..
so, kami korbankan masa study kami tu untuk berlatih kejap..

team tarian DIKIR PUTERI.


selalumya kami berlatih petang..
time2 tu ramai yang xstudy..
so, xde lah ganggu sangat masa study tu..

walaupon xlama kami praktis..
tp kami berjaya jugak buat..
alaa,, salah sikit2 time persembahan tu biasalah..
gugup..
hehehe..

jom tengok video..


jangan lupa subscribe ye.. 

^_^
Catat Ulasan