Isnin, 28 Julai 2014

SALAM 1 SYAWAL!!

Assalamualaikum..

SELAMAT HARI RAYA KORANG!!!!

panda nak mintak maaf kalau selama panda dok wat entry ni ada yang terasa dengan kata-kata panda.. 0-0 ye.. hihihi..

okay,, tahun ni lagi skali family panda xdpt balik kg. alasan yang biasa.. " abah xdapat cuti " .. so, pagi raya tempat yang first skali kami pegi beraya kat balai la mana lagi.. hihihi


okay,, sangat2 bosan kalau raya kat sini.. sebab xtau nak pegi raya kat mana.. duit raya pon sikit je.. membe2 lain blaka balik kg. jiran2 pon xde..

plan untuk beraya kat rumah kesayangan panda 1 syawal xmenjadi.. postpone raya keempat nanti.. in shaa allah jadi.. ^-^
Catat Ulasan