Sabtu, 19 Julai 2014

MAJLIS IFTAR PRA UNIVERSITI.

Assalamualaikum...

erm,, dah lame nak wat entry pasal majlis iftar pra universiti ni.. tapi busy sangat dengan homework.. so, xsempat la nak wat entry ni.. kesempatan yang ada ni panda saja la nk cite pasal majlis iftar yang semua 6 rendah yang uruskan..

panda xpernah2 terlibat untuk uruskan mane2 event pon sebelom ni.. ttbe je bila masok form 6 kene wat.. erm,, agak kucar kacir pada mulanya.. sebenarnya panda punye tugas juz wat kad jemputan untuk cikgu2.. tapi bila dah bg kat jemputan tu ramai plak cikgu yg menanyakan pasal menu n xbersetuju dgn menu yang kami wat.. so, dengan xsengaja panda pon terlibat dengan pengurusan menu.. 

okay,, korang ingat lagi x membe panda kinah?? dy kene jadi pengecara majlis.. so, panda pon tolong la dy untuk wat teks n jumpa cikgu tanya pendapat.. dah la puasa cube korang bayangkan panda n kinah kene round 1 sekolah nak cari cikgu nak bagi kad jemputan n nk siapkan teks pengecara majlis tu... gila penat n dahaga gila.. tuhan je la yang tahu.. 

yang paling kesian YDP kami.. shahril,, memang dy xduduk diam sbb nak uruskan event ni.. erm,, nasib baik dy seorang yang penyabar.. kalau x,, mmg xkan menjadi la majlis ni..

ni gambar2 yang sempat kami ambik.. hahha,, yang sempat k.. kalau banyak lagi masa mmg lagi bnyak la.. hahahha.. 




erm,, tapi yang xbestnye,, time majlis 2 berjalan.. ada palak suara-suara yang merungut pasal majlis yang kami uruskan ni.. tapi kami wat senyap je.. panda n kinah wat diam je.. malas nak layan.. cube dorang yang uruskan,. nak tengok sikit meletopp ke idokk?? hahhah

sampai sini je lah entry panda kali ni.. saje nak share pengalaman pertama panda uruskan event.. huhu ^-^
Catat Ulasan