Selasa, 2 Jun 2015

MATAHARI PEBERETKU..

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

okay hari ni nak cite pasal bunga peberet panda nii.. huhu
BUNGA MATAHARI 
xtau la kenapa suka sangat dengan bunga nii..
pokok dy yang tinggi and bunga dy yg agak besar tu buat panda tertarik..
nampak gah je.. and mcm spesis yang berani menonjolkan diri dy..
errrr,, tapi panda ni xde laa brani sangat.. huhu


#throwback huhu.. 
ni gambar lama.. time pegi Cameron dulu..
happy sangat sebab dpt pegang bunga matahari nii..
bukan senang la bg panda nk dpt tgok bunga matahari fresh2 yang still hidup..
tu yg gembira sangat tu.. 
( time ni pipi xcukup tembam mcm skrg.. hahahah )
time ni form 4 xsilap.. muda lagi.. huhu


menyimpan impian dan angan nak pegang bunga matahari ni time kahwin nanti..
hahahaha.. tinggi  xangan2?? 
angan2 xsalah kita bina muda2 ni kan.. yedokk?? huhu
kalau la dapat bunga ni yg fresh kan best.. 
bila laa lagi nak dpt tgok bunga ni..

Catat Ulasan