Selasa, 9 Jun 2015

ZAM ZAM ARABIC RESTAURANT


Assalamualaikum dan salam seejahtera..

Pegi kuantan baru2 nii.. umi belanja kami makan Nasi Arab.. huhu..
Panda baru first time rase nasi arab nii.. 
sebelom ni xde la plak nak terasa makan nasi arab nii..
disebabkan umi blanja so, dapat la jugak perut ni merasa nasi arab.. 

umi dengan abah man je laa yang order.. 
dorang nak blanja kan.. aii xnak la demand macam2.. huhu

Umi dengan abah man tengah memilih nak
order ap.. huuhu

Kambing

Ayam

sos
Ada 2 piliham sos.. ikot selera korang la nk mkan yang mana...
tapi, dua2 tu bukan pilihan panda.. hahahaha.. 
makan nasi dy dengan ayam tu je dah sedap..
xperlu lagi nak tambah2 sos.. 

kat restaurant ni korang xpayah la susah nak panggil dorang 
dengan bagi isyarat tangan or kluarkan suara.. just tekan aje.. 
nanti pandai2 lah dorang datang.. hehehe


ada jugak order tea arab nii.. pehh,, 
pekat gilaa.. tapi sedap.. ad rase mint2 gitu.. 
sofia dengan mak yg banyak minum air tea nii.. 
panda tea xbrapa suka.. so, sikit je la minum..
gelas tu kecik je sebenarnye.. xpuas minum.. 
huhu


okay laa,, panda xtau sangat pasal restaurant ni nak share dengan korang..
lagipon ni first time makan kat sini..hehehe
last.. panda tunjuk sikit mak panda yang comel nii.. hehhee.. 

my lovely mummy..
abang ijat xready nak bergambar.. huhu


Catat Ulasan