Khamis, 15 Jun 2017

SWEET 20 PLUSS 1

from mas alia

Assalamualaikum semua..

mengikut tajuk entry panda kat atas tu 
rasa2nya korang mesti dah tau panda nak story pasal apa kan..
heheh

Alhamdulillah dah 21 tahun hidup kat dunia nii..
semoga dengan 21 tahun panda hidup kat dunia ni..
panda xde sakitkan hati sape2..
maafkan ye 
kalau ada yang terluka..  :proud:

okay, tahun ni panda decide untuk sambut birthday awai..
panda sambut 11.6.2017
why??
sebabnya umi and family umi mai berbuka puasa kat rompin..
so, panda pon decide la nak celebrate awai..
dah 2 tahun panda wish
untuk berbuka dengan semua ahli family panda
time birthday panda..
tp, kita plan je.. Allah yang tentukan..
akak, abang dgn aby xboleh balik sebab kerja..
kalau panda btol2 nak celebrate time 14.6
cuma ada mak, abah, dik ira..
hurmm,, mcm xmeriah je kan.. 
tp, xpelah panda ttp bersyukur..
(ehh,, asal plak pipi ni ttbe basah.. haha..)

kek coklat cheese comot

sbb excited nak sambut hari tua panda..
panda pon nk trylah buat kek sendiri..
sbb panda suka cheese and coklat..
panda pon buat la kek coklat cheese..
tp serius xberseni btol tangan nii..
haha.. serius hodoh..  :face50:

abah request kat mak nak makan
mee rebus tulang..
panda request kat umi nak makan puding koktail..
hhaha.. mmg banyak gila lah makanan haritu..
blom lauk2 untuk makan dgn nasi lagi..
kuih2..
nasiblah mmg semua kuat makan..  :shylaugh:

Hadiah dari Mas

disebabkan dah tua..
panda xdpt banyak hadiah mcm tahun lepas.. huhu
ada 3 je hadiah dpt tahun nii..
yang paling awai bagi..
of course la si comel Mas..
haha.. kalau sape2 follow ig panda mesti tau..

jam dari Mak

Jam dari Adik Ira

lagi 2..
mak dengan adik ira bagi..
dua2 bagi jam gantung kat panda..
elok sangatlah
mmg haritu jam baru je pecah dan kepala dy dah xbtol..
hahah..
sekarang panda dah ada 2 jam gantung
pluss lagi satu panda ada order dgn membe..
ritu kalau tau mak dgn adik nak bg jam gantung
xpayah la panda order.. 
tp xpelah..
panda bolehlah tukar jam setiap hari nanti..  :face12: 

tq semua yang ingat birthday panda..
tq semua yang doakan panda..
semoga korang terus ingatkan panda.. heheh..
nak save kat entry ni lah wish2 yang panda dpt..
kalau rajin jelah baca..
kalau malas boleh baca entry lain.. :69:

dari family panda

from my gojes nurses

dari membe2 IBI
from my roomate..
walaupon terawai sehari.. hahha.. its okay
my bestfriend..
birthday dy 19.6 nii

also my bestfriend Kinah

okay, sbb suara sdpkan.. tq ye nyanyikan
(membe IBI)

Azlin membe IBI jugak..

membe tempat keja lama..
suka cari gaduh..
from nasir

from my sweetie mas
ni wish2 dari twitter plak.. 


cahiw pon wish awai..
tp dy tebus balik kat ig.. hehe

My Mas again..

 tq mek syuu

nama sama bapak je beza..
Ig pon ada jugak..  

cahiw dah menebus disini.. hehe

okay,, dy ni sama birthday dengan panda..

ehh,, birthday cikepal sama dgn panda laa... hehe
sweet tau en.husband dy buat suprise..
FB plak.. hehehe  











tq semuaa..
sorry kalau panda ada tertinggal wish korang..
manusia sentiasa buat silapkan..

^_^
Catat Ulasan