Selasa, 13 Jun 2017

FAREWELL GROUP 2/2014

yeayy.. berjaya habiskan event ni

Assalamualakum semua..

hari ni panda nak share la pasal farewell akk senior group 2/2014..
kali ni sem panda bekerjasama dgn PKP untuk manage event nii..
Alhamdulillah semua berjalan dengan baik dan jayanya..

bukan senang nak manage event nii..
kami semua cuba yang terbaik..
selepas meeting semua ada tugas masing2..
dan tugas panda hanyalah 
buat persembahan..

mungkin ada yang cakap 
"senang jelah kejanya kalau buat persembahan je"
tp bukan senang tau..
sbb ada 3 persembahan yang nak kene buat..
menari dalam 3 persembahan..
setiap persembahan lebih 3 minit..
lebih 1 lagu..
dan of course la banyak gila step nak ingat kan..
so, xla mudah walaupon kau dpt tugas untuk persembahan..

tp mungkin sbb minat so, panda enjoy je..
penat tu xpayah cakap laa..
setiap malam ada praktis.
kalau keje petang tu balik2 je terus praktis..
mmg penat..
tapi yang bestnye.. berat turun.. huhu  :face12:
sikit jelah tapinya.. 

kalau pasal bajet kami untuk farewell nii
hampir 2K jugaklah kami habis..
 :59: untuk hadiah, 
 :51:barang2 hiasan pentas, pintu gerbang, photobooth
 :60:hadiah gelang tangan masa sampai..
:48:crown..


disebabkan kami manage..
so, kami mai awai laa nak kemas2 hias2 dewan tu..
owhh.. lupa nak bgtau..
kami buat farewell ni dekat Hotel Park Avenue..
dengan tema "Grey & Elegant" 
dan tema untuk akak sem6 "Pink Nude"
buat Hi-Tea atas permintaan pengarah kami..
selalunya buat dinner.. kali ni lain sikit..

okay lah jom tengok gambar sebelum majlis mula..

hias pentas

MC kita Cekna & Firah

abaikan muka tgok crown je..

kawasan pintu gerbang

kawasan pintu gerbang

photobooth
tengah sibok hias photobooth



kawasan photobooth

menu kita..
hadiah yang kami bagi untuk akak senior yang dirai



gambar pintu gerbang yang sempat diambil.. haha
serius busy sangat sampai xsempat nak bergambar..
lepas habis event ni baru la pegi bergambar..
ambik lah jugak untuk kenangan kan.. huhu



untuk persembahan..
dalam banyak2 persembahan tu semua..
xsempat pon nak ambik gambar dengan geng2 penari tu..
yang sempat time tarian pembukaan je..
tu pon sempat snap lepas bersiap..



kamilah 3 orang yang stay dari first persembahan
sampai la akhirnya..
dalam 3 persembahan tu.. 
semua ada kami bertiga.. 
mmg minat menari kami semua nii.. hehe
yang sebelah kanan panda tu la kami punya ketua.. 
dy mmg hebat menarii..
keturunan kan.. 


3 yang bertenaga
video untuk tarian pembukaan kami.. 
sebab pengarah kami nak kami bg nama kumpulan
untuk setiap tarian.. 
walaupon 3 persembahan tu ada org yang sama.. haaha..
untuk persembahan pembukaan nii..
nama kumpulan kami...
"MAHARANI"
tq to akak Alia & akak Fariza
sbb ada ajar kami step untuk tarian ni..


video tarian kedua kami.. tarian moden..
ad terselit jugak korea disitu.. hehe...
nama kumpulan yang ni plak..
"SCREAMING DIVAS"


video tarian penutup kami.
haa,, ni special sbb gabungan 3 sem dalam 1 tarian..
sem 2, sem 3 dan sem 4..
so, nama kumpulan kami of course la gempak kan.. huhu
"RYTHMIC SQUAD"
tq to akak mugeneswari sbb ajar step tarian nii.. :16:


Jangan lupa subscribe ye semua video tarian panda..

dah nak habis event tu sempat jugaklah panda bergambar
dengan akak2 sem6 ..

with akak Ira yang Gojes

with akak Tirah yang sempoii

akak2 buat persembahan..
xsempat nak bergambar dgn semua akak2..
tq ye akak2 group 2/2014 yang banyak ajar dan tolong
kami semua kat wad..
tq sbb banyak tegur kesalahan kami semua...
Good Luck akak2 untuk LJM..
We LOVE You All..

^_^
Catat Ulasan