Selasa, 30 Jun 2015

senarai PEMENANG First Giveaway by Mrs. Panda


Assalamualaikum dan salam sejahtera..
Maaf sebab agak lambat umumkan pemenang GA panda nii..
bukan ap,, sibok sikit skrg nii.. banyak kerja kursus yang nak kene buat..

okayy,, hadiah "misteri" yang panda janjikan tu hanyalah mini tasbih..
Hanya ad 6 pemenang..
Maaf ye sebab ni je yang panda mampu hadiahkan kat korang2.. 
xsangka plak ramai yang join GA nii.. 
almaklumlahh, panda masih belajar so, bajet pon agak sikit laa.. hehee..
tq sis ania_creative sebab siapkan tempahan panda nii.. 
korang kalau rasa nak beli mini tasbih untuk buat kenduri ke boleh la tempah dengan sis ania_creative 


Dengan niat nak berkenalan dengan lebih ramai blogger 
dan niat nak bersedekah panda anjurkan la GA nii.. 

Alhamdulillah, pemenang pon dah ad.. 
pemenang2 nii dipilih melalui random.org tau..
xde yang pilih2 kasih.. hehehe.. 

No. 1
- 11

No. 2
- 14

No. 3
- 70

No. 4
-89

No. 5
-38

No. 6
-21

Kepada yang dah menang tahniah ye..
Yang xmenang tu maaf ye.. nanti kalau panda buat GA lagi join lagi yaa..huhu
Sila tuntut hadiah korang dengan hantar email kat panda 
sertakan No. peserta korang
nama blog korang
nama penuh korang
dan alamat korang..
^_^

" ieykasabri96@gmail.com "


Catat Ulasan