Ahad, 2 November 2014

LEPAKING + PHOTOSHOOT..

pantai hiburan

Assalamualaikum korang.. 

photoshoot ni dah lame dah.. sblom panda masuk wad lagi.. tp xkesempaian nak upload kat insta n update kat blog.. yang boleh jadi team SEK KITO nak lepak and photoshoot kat sini sbbnye membe panda syera terjumpe pic yg mcm kat atas tu kat google.. dy cakap cantikkk.. so, dy nak jugak bergambar kat situ.. hahaha.. 

okay,, sblom kami sume pegi bergambar.. kami lepak2 makan kfc dulu.. huhu.. ni semua sbb shiqah laa.. kempunan nak mkn kfc katanye.. kami semua mmg nak sangat lepak kali ni sebab semua geng kami dapat klua.. terutamanya si shiqah ni laa.. dy ni dok hostel.. so, setiap kali kami lepak mesti xdpt join.. 

still xcukup semua TEAM SEK KITO..
gambar semua membe2 panda yg kat kfc tu hilang.. so,, xdpt la nak tunjuk kat korang semua.. sorry... ermm,,, lepak kali ni mmg awsome.. xtau la knp.. panda rindu nak lepak ramai2 mcm ni.. hurmmm..mayb sbb dah lame xklua dgn dorang kot.. haha.. ye la,, semenjak klua dri wad nii.. panda klua rumah pon mesti dgn family.. klau x dgn mak sorang.. abah bwak klua naik kete ramai2.. 

okay laahh.. panda nak blanje sikit gambar2 photoshoot kami.. huhu

mcm2 gaya ado.. haha

peace..



aksi lompat yg xbrape nak menajadi.. hahaha
okay,, kalau tengok2 pic kat atas tu korang prasan x yg pic panda xbnyak pon... sedeh2.. sampai hati dorang bergambar xajak panda kan.. hahaha.. xde lahh.. sebenarnye panda yg syok sangat pegang kamera sampai gambar sendri pon sikit je.. lagipom,, mate panda sakit time tu.. sbb tu mls nak bergambar sangat.. 


okay,, banyak lagi gambar photoshoot kali ni korang boleh tengok kat insta panda : ieykasyafieka .. and thanks sangat sbb sudi bace entry panda kali nii.. ^-^
Catat Ulasan