Sabtu, 1 November 2014

INTERVIEW SPA SEPARA PERUBATAN..


Assalamualaikum semua...

29/10 ritu panda ad interview spa separa perubatan.. panda dapat interview ni untuk latihan penolong pegawai farmasi and jururawat.. erm,, agak berdebar n cuakk jugak lah.. haha.. biasela perasaan semua org bila nak interview kan.. hohoh

okay,, nak cite pasal interview ni.. membe panda kinah a.k.a kitty dy pon pegi interview ni jugak.. tp hari lain.. awal sehari dri panda.. so, panda banyak tanye kat dy la.. ap soalan2 yang dorang tanye kan.. huhu.. kot2 la same.. hehehe.. kinah cakap dorang juz suruh kenalkan diri n tnye pasal latihan yg kite pilih tu.. lega la sikit panda dengar.. sbbnye xpayah la nak hafal menteri2 semua tu.. hahaha.. 

pic ni abah yang beria-ria nak ambik.. haha
pagi hari interview ni sangat2lah banyak dugaan yg dtg.. firstly, panda dapat tau yang membe panda NUR ADLIANA BINTI ZAHARUM A.K.A YANA dah kembali kerahmatullah.. sedih sangat.. hilang sekejap rase cuakk n debar nak interview... korang yg bace ni tolong la sedekahkan al-fatihah kat arwah ye.. secondly, kereta abah rosak.. xtau la ap yg rosak.. nasib bek la kawan abah bg pinjam kete dy.. kalau x.. xtau la mcm mne nak pegi interview nii.. 

okay,, bebalik pasal interview.. korang2 yang nak pegi interview ni jgn la cuak sangat.. kene tunjuk yg korang ni yakin n boleh bekerja.. n semestinye jawab soalan2 dorang dgn penuh yakin.. jgn gagap2.. huhu.. soalan yang dy tanye kat panda.. mcm mne ea nak cite.. xformal sangat pon soalan2 dy.. dorang juz tnye knp minat nak keje?? mcm mne nak atasi ( ni dy bgi situasi ) pastu tanye pasal tugas2?? pasal jenis ubat.. (sebab panda pilih farmasi kan).. alaa,, bnyak pasal bende yg kite pilih laa... pasal pengetahuan am xdok pon.. soalan2 yg dorang nak tanye mmg xdpt nak agak.. so, korang2 sume kene ready je.. n yakin.. tu penting..

ermm,, ni je la yg mampu panda kongsi dgn korang2 sume.. thanks sbb sudi bace.. ^-^ 
Catat Ulasan