Khamis, 16 Julai 2015

IFTAR 6A2..


Assalamualaikum dan salam sejahtera.. 

Alhamdulillah ramadhan dah sampai kepenghujungnya.. 
semoga segala amal yg kita buat dlm bulan ramdhan ni diterima oleh Nya..

eheemm,, mcm formal sangat plak.. hehhe
kekok plak rasa nak menulis nii.. 
lama jugaklahh panda biarkan blog ni berhabuk.. 
sibok sangat sampai xsempat nak update..

Harini panda nak share sikit iftar panda dengan bebudak kelas panda..
dah nak last2 ramadhan baru ad kesempatan nak berbuka dgn budak kelas..
dok tunggu kot2 la prau nak buat majlis berbuka.. 
kalau prau dah wat.. kami malas laa nak wat banyak kalii..
tu yang last2 minit baru rancang nak berbuka kat luar nii..

Disebabkan prau xde buat pon majlis iftar..
so, kami pon buat laa..
nak pilih kedai nak makan niii punya la payah.. 
biasa laa semua style cerewet nak makan tu laa nii laa.. hahaha
last2 dapat jugak la kedai yg semua org stuju..

yang geramnya kami dah order makanan2 tu sehari awal sebelum nak pergi berbuka tu..
tapi, tetap makanan lambat sampai.. 
nasib baik si iqwan blanja kami pizza.. 
dapat la makan pizza tu dulu sebelum makanan lain sampai.
yang kesiannya kat cg kelas kami laa..
dy dtg lambat order pon lambat sbb ritu xkompom lagi jd x nak join..
makanan dorang lagi la lambat sampai.. 
sian plak tgok anak2 dy lapar..
nasib baik time cg cakap dy jadi join tu kami baru nak beli pizza..
dapat la beli lebih.. 

walaupon makanan lambat sampai tp panda ttp best.. 
anggap biasa la makan kat luar mesti lambat sampai kan.. huhu
lagi best 2 org bukan islam kat kelas panda nii ( Tey & Chien ) dorang pon puasa hari tu.. 
sbb ni tahun last panda bersekolah.. jadi rasa sedih pon ad..
tahun depan xdpt dah nak berbuka dgn bebudak kelas and cg kelas.. :'(

ermmm.. ermmm.. mcm banyak plak panda membebel kat sini.. hehhe..
maaf ye.. 
okay,, SELAMAT BERPUASA dan SELAMAT HARI RAYA.. ^__^


*entry xbergambar sebab gambar iftar ritu hilang.. sob sob.. :'(
Catat Ulasan