Khamis, 26 November 2015

DATE DGN "DIA" LAGI


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..
haa,, tertanya2 x.. siapa "DIA" tu??? 
jangan pikir bukan2 yee,, bukan bf ok.. hehe..

ni dia.. tgok gambar tu.. 
Haaa,, ni laa SOFIA.. 

cik Sofia
tahun nii pon kami plan date berdua mcm tahun lepas.. hoho
ap?? xbaca or terlepas entry yang tahun lepas??
xpe2.. sebelom korang baca entry yang nii..
baca laa dulu yg tahun lepas punya..
klik sini --- > DATE WITH SOFIA!! 

tahun lepas geram sbb xde pon gambar kami selfie berdua..
tahun nii panda mmg pastikan kami selfie berdua.. huhu

okayy,, kami kluar date nii 21 Nov 2015 (sabtu)..
kami kluar dari rumah tu dlm pkol 2 ptg..
tempat first kami pegi.. 
Secret Recipe..

cappuccino cheese and chocolate indulgence
panda tringin nak makan kek.. hihi
tapi, sebenarnye tringin nak makan kek kat 
Kula Cake.. tp disebabkan xde transport nk gerak
pegi Kula Cake tu.. so, terpaksalah kami mkn Secret Recipe je..
dekat sikit dgn mall yang kami nk lepak tu.. 

Lepas siap makan kek..
kami redah jalan raya untuk pegi Vendville..
hahha.. guna perkataan "redah" tu bukan ap..
sbb rasa lawak and bahaya je time kami lintas jalan raya tu..
sampai Vendville ingat nak cari palazo..
tapi, xde pon kat situ.. so, cuci2 mata je laa..
harga bapak mahaii baju2 kat situ..

kluar Vendville terus pegi mall..
beli tiket..


tahun lepas tgok "The Hunger Game : Mockingjay-Part 1"
tahun nii tgok yang part 2 punye..
serius best cite dy.. 
korang2 yang xtgok lagi tu pegi laa tgok.. best tau..

lepas beli tiket wayang kami pegi pusing2 1 mall tu..
then makan,, 

muka lapar.. haahaha
makan dekat food court je.. 
sbb lapar sangat.. tgok la tuu muka lapar.. hahhha..

lepas makan,, kitorang pusing2 lagi sbb
panda nak beli palazo.. 
pusing punya pusing... 
dpt jugak beli sehelai palazo..
sehelai je nk beli tp pusing dy bukan main..
hahaha.. biasa laa nk kene cari yang btol best..
harga best.. jenis kain best.. selesa pakai..

dah maghrib.. 
pegi solat..
then makan lagi... hahahah..
makan pizza plak..
sementara nk tunggu masuk wayang..
movie kami start pkol 11.15p.m
makan kat pizza ni pon sbb ad dpt kopun
so, jimat la sikit.. huuhuh..
kalau bukan sbb kupon tu.. 
xmasuk dah pizza.. sbb dah kenyang makan kat food court td..

disebabkan mall tutup pkol 10..
so, kami pon melepak dpn wayang tu sementara tunggu
pkol 11.15..

duduk kat lantai pon boleh.. haha
sebenarnye dah penat sangat dah kaki time nii..
hahaah..
tp puas laa.. 
okayy,, habis dah cite pasal date kitorang..
xtau laa taun depan ad lagi xdate mcm ni..
atau akan date dgn org lain plak??? hoho..

last,, gambar selfie kami berdua..


oppps,, nak selit jgaklahh gambar panda ni..hihih

biasa2 je.. xpandai bergaya pon
Keluar dari rumah pkol 2ptg..
Sampai rumah pon pkol 2pg..
hahahha.. 12 jam kluar..
#bukanselalu
^_^
Catat Ulasan