Selasa, 1 Disember 2015

LAST Payyperrr

muka happy dah habis exam... :P

Assalamualaikum.....
Hello korang..!!!

Dah December kan..
Alhamdulillah.. harini panda pon dah hbis exam..
Yeayyyyy!!!
dah xpayah study.. hoho
(buat sementara waktu jelahhh)
hahahhaah
xkan dah xnak blajar kan.. 
minx2 dapat laa masuk U..
aamiin..

okayy,, so, lepas habis exam nii mcm2 yang panda rancang nak buat..
Firstly opkos la panda nak keje..
nak cari duit buat bekalan kalau2 dpt sambung blaja nanti..
xpayah laa susahkan mak abah sangat kan.. huhu

sambill2 tu panda tolong Cikgu Zakiah untuk type balik soalan2 ekonomi 
dari tahun 2013 sampai 2015 punya.. 
Mulanya dengar mcm susah je kan.. nk kene type balik soalan2 tu.. hmmm
tapi panda mmg suka dok depan lappy pastu menaip..
so panda pon angkat tangan setuju nk tolong cg.. heheh

next plan blom ad lg... 
buat sementara nii tu je projek yg bakal panda buat..
tp xpe,, nanti panda akan update setiap projek yg panda akan buat..
in shaa allah.. 

^_^

Catat Ulasan