Ahad, 8 November 2015

#THROWBACK CONVOCATION DAY!!

mata tgok ke lain.. haha

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

yeayyy,, panda dah convo!!
sebenarnye dah lame dah convo nii.. tu yg letak #Throwback tu.. huhu
10.10.2015..

STPM ni pelik sikit.. 
konvo dulu baru final exam.. so, lebih kurang mcm acah2 konvo je la nii..
xpon mcm wat praktikal nk konvo kat u nanti.. hahha..
in shaa allah kalau ad rezeki msok u la kan.. 
doakan panda ye korang..

with mak, abang and adik

Disebabkan  mak dgn abang dtg lambat sikit..
so, xdpt la bergambar dkt studio..
org2 sume dah xde dkt dlm dewan nii..
panda pon ajak je lahh mak bergambar kat atas pentas.. hoho
janji ad jugak bergambar dgn family.. 

berphoto bersama guru2 and pelajar Prau SMKR..

Berphoto dgn Datuk Hassan sebagai canselor kami semua.. 
sebenarnye convo nii gabung 3 buah sekolah.. 
tu yg kalau korang perasaan, ad 3 lencana kat banner tu..

sebelom majlis mula.. sempat jugak laa kami bergambar2..
kenangan kan.. xtau laa nanti jumpa lagi ke tidak..

6A2

budak yg kat tengah tu sempat menyelit.. hahha.. 

flawlesnye muka kalau dah selfie guna phone Fisah nii..

Selepas je habis majlis tu.. sempat tarik cg. Zakiah kjp nak bergambar..
dy cg, kelas kami.. dalam sesak2 tu haaa mcm2 style ad kami bergambar..
yang paling lawak muka panda tu.. ap yg suka sangat pon xtau laa.. 
hahahha.. 

6A2 With Cikgu Zakiah
xkan lupa kenangan semua niii..
sekarang nii tinggal nak exam subjek2 repeat je..
lepastu dah jadi alumni SMKR.. 
Catat Ulasan