Khamis, 29 Disember 2016

KLCC & I-CITY


Assalamualaikum dan salam sejahtera..

seperti yang panda janjikan
panda akan sambung story short vacay panda..

   KLCC   

Alaa.,, pegi KLCC ni sebab semata2 adik panda
nk tgok menara berkembar tu..
so, pegi just semata nk bergambar je lah..
xmasok pon jalan2 kat suria klcc tu..

wefie.. muka hakak dah penat.. haha


nak jgk hakak bergambar solo.. huhu

tgoklah muka happy dy tu.. haha

kita bg adik panda puas tgok menara tu
pastu tros ke destinasi seterusnya..
kami buat 1 pusingan jgklah
dok memusing kat situ.. hahah

lepas dah habis pusing..
kita ke i-city..

   I-CITY   

sebenarnya panda mmg dah lama tringin nak pegi i-city nii..
huhu.. akhirnya dpt jugak..
panda suka tgok lampu2..
mcm budak2 je time kat i-city ritu,, hahah

yeayy jumpa mr.panda.. ahhaha

panda ad naik spacewalk kat sana..
dan panda like a baby sbb menjerit2 membebel sesorang kat atas car tu..
padahal adik panda kat sebelah ni steady je..
serius panda gayat.. lagi2 part dy nak belok tu..
haishh.. malu je dgn adik panda..
panda ni gayat orgnya.. tp still bajet berani.. nak jugak mencuba.. haha

tp, panda malang lepas naik spacewalk tu..
sbb lepas je turun dari tempat tu..
panda terjatuh..
waaa :face59: malu gila time tu..
gayat sampai lembik lutut.. hahaha



jumpa panda lagi.. huhu


org yg melayan sampai penat dah.. haha

okay, maka habislah vacay panda..
hanya sehari..
3 tempat panda pegi..
thanks kpd org yang sanggup bawak kami..

semoga nanti dapat pegi vacay jauh2.. heheh

^_^
Catat Ulasan