Ahad, 18 Disember 2016

DINNER FAREWELL AKAK 1/14 (sem6)

miss me?? hehe

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Dah berhabuk blog hakak nii..
time hakak balik je lahh mampu nak menulis..
bila dah balik kolej xde masa nak menulis..
lagi2 bila dah masok wad.. huhu

okayy,,
kali ni panda nk cite pasal dinner farewell..

panda jujur sebelom ni panda mmg xpernah join mana2 dinner..
so, ni kira pengalaman pertama laa..
(kuno sangat kan hakak panda ni)   :dispm:

untuk first dinner panda kat sini..
panda join pertandingan karaoke..
hahhhaa..
tp sah2 la kalah kan..
suara panda kelaut..
kesian my partner Dira..
suara dy sedap..
fyi karaoke yg panda join ni nyanyi duet..

with Dira

mcm biasa lah kalau dah ad Menari.
mestilah panda join kan..
bila kita biro kebudayaan nii..
xnk lah mengharapkan org lain..
kene turun padang sendiri lahh..
tp xpe.. panda sukaaa..  :inlove:

my girls
haa,, ni Kak Fatin.. akak sem 2.. 

selain menari.. kami juga penyambut tetamu..
hahah

tema red and tradisional
sbb tu ramai yg pakai warna merah..
yg mcm panda pkai tu bju tarian kami..
tu yg ada sama baju and tudung..


farewell..
xtau la nk rasa sedih or gembira..
akak2 sem 6 dah berjaya habiskan 3 tahun dorang kat kksp..
dah nak jd stafnurse..
panda baru nak mulakan lagkah..

semoga panda terus tabah dan berjaya habiskan latihan nii..

^_^
Catat Ulasan