Isnin, 6 Oktober 2014

BAIK BURUK KAPEL SEKELAS..


Assalamualaikum korangg!! 

erm,, disebabkan ramai budak2 skolah yang kapel skrg ni termasuklah panda.. so, panda terpiki nak tulis pasal ni.. haha.. bila panda bgtau kat pikah hamid yang panda nak tulis pasal tjuk ni.. dy boleh gelak.. lawak ke??? haha.. mayb sebab panda baru je break dengan "kesayangan tu" kot..

okay,, erm.. "kapel sekelas" ni memang ad baik buruk dy.. tapi kene tgok org tu mcm mne jugakk.. pastu motif dorang kpel sebab ap.. kalau juz suke2 mmg bnyak ke buruk la kan.. eerm,, panda xnak la cite knp panda boleh break dgn si nizam tu.. mungkin dah xde jodoh kan.. panda ni klau org dah xsuke, panda xboleh la nak pakse.. walaupon hati ni terluke..


erm,,, seriusly kalau dpt bf yang sweet kompom best kalau sekelas... tapi kalau yang jenis xcare pon life kite.. mmg sakit hati.. yess,, sakit hati... panda rse sume tu.. sedihhh.. :'(
 ok2,, kite balik ke topik kite.. huhu

KELEBIHAN KAPEL SEKELAS
<3 korang dapat tgok dy tiap2 hari.. dapat jugak la lepaskan rindu tu..
<3 dapat jugaklah kawal kegatalan bf korang tu kan.. hahahahah.... 
<3 yang paling penting.. dapat study same2...
<3 pastu bila dah balik.. klau otp pon boleh cakap pasal homework.. (still pasal blajar bosan  jgak kan..) hahahaha 
<3 dy dapat jage kite slame kat skolah tu.. makan ke idok.. sakit ke sihat ke kite.. 
KEBURUKKAN KAPEL SEKELAS
<3 bila cg. tau kecoh 1 bilik guru.. pastu kompom pape hal nak babitkan bf kite..(menyampah)
<3  mesti ad membe2 yang jelez dgn hubungan kite.. (mungkin la.. xsemua mcm 2..)
<3 bile cg xde.. kompom nak berdua.. pastu mse dgn kawan2 dah kurang..
<3 bila dah break.. mula la xnak bertegur.. wat2 mcm xwujud pom kite ni kat kelas..
<3 bila dah break but cg. still xtau n still nak kaitkan dy dgn kite.. serius sakit gile time tu.. 

ermm,,, ad banyak lagi yang mungkin korang boleh tambahkan.. sebenarnye dy ikot atas hbungan seseorang tu sendri.. kalau korang dapat bawak hbungan korang tu ke arah kebaikan mesti lebih bnyak kelebihan and mungkin akan tahan lame.. banyak pandangan pasal kapel ni.. panda pon takot nak ckp lebih lanjut pasal kpel ni haram ke guane.. panda sendri dah serik nak kpel2 ni.. ckup la dgn 3 org tu je.. lepas ni just kawan2 je ckup.. klau serius hantar je la rombongan meminang.. klau abah stuju,, stuju la panda.. in shaa allah..
Catat Ulasan