Isnin, 6 Oktober 2014

PARIS SOUVENIRS GIVEAWAY BY JINDRISSKA!!!!


Assalamualikum korang!!! 

seriusly panda excited nak join GA ni... korang kan tau yang panda minat gile dekat paris... thanks kat sofia sebab tagged panda..

korang plak tunggu apa lagi.. jom la join GA ni.. bukan susah sangat.. meh sini nak ajar.. sblom tu tgok dulu pic2 hadiah yang bakal korang dapat ni.. erm,, panda kalau xdapat hadiah utama tu,, hadiah sampingan pon jadilaa... 

hadiah utama ( 20x keychain Eiffel Tower)

hadiah sampingan ( 3x poskad Eiffel Tower)

hadiah saguhati ( 3x maps Paris 2014) 

SYARAT2 PENYERTAAN : 
  • Follow blog JINDRISSKA ni. (Kalau dah follow, skip je syarat ni.)
  • Buat satu entry khas bertajuk "Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!" , letak banner, copy syarat2 penyertaan ni dan backlink ke blog JINDRISSKA.BLOGSPOT.COM.
  • Wajib tag sekurang-kurangnya 3 orang rakan blogger, dan inform diorang. (Kalau kawan tuh dah di-tagged, janganlah tag diorang lagi. Kesian diorang dapat notification banyak2. Heheheh.)
  • Lastly, letakkan link entry korang dalam ruangan komen kat blog JINDRISSKA ni. (Jangan letak tempat lain plak, hehehe)
  • Siap!

GIVEAWAY NI LAST 28 OKTOBER 2014 
(jam 11:59 tengah malam, waktu Malaysia)

Blogger yang panda tagged..
Catat Ulasan