Rabu, 18 Februari 2015

KARNIVAL JOM MASUK IPT

untuk budak2 kelas and untuk panda.. huhu

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

hari sabtu lepas 14/2/15 sekolah panda bawak budak2 yang terpilih pegi karnival jom masuk IPT.. and panda salah sorang budak yang terpilih tu.. hohoh.. rse beruntung sangat..

okay,, karnival nii sesuai untuk budak2 yang xtau nak sambung belajar kat mane nanti.. xkire la lepasan spm / lepasan stpm dan setaraf.. banyak jugaklaa ilmu yang panda dapat..
tapi kann,, yang lawaknye.. dah pegi kat karnival pon panda xtau lagii nak sambung belajar kat mne..
sbbnye banyak sangat pilihan "u".. tapi aliran sastera punye kos xbnyak la plakk.. sedih rase..
skrg nii rase mcm nk masok ipg je.. huhu

hurmm,, dah puas pusing2 kat dalam dewan tu.. cg bagi kami kebenaran pegi pusing2 mall plak..
so, panda dgn elis cari mkn dulu laa.. lapar kot kat dlm tu xjumpe mkanan pon..
lepas mkn panda masok kedai DAISO nii.. barang kat situ semuanye rm5 je.. 


ttbe panda dgn elis ternampak tie..
and ttbe teringat kat jalok.. hahah
so, panda pon belikan laa untuk jalok.. 
bukan ap.. jalok punye tie sumenye besar2 xsesuai dgn dy yg badan kecik tu..
sbb tu la kami belikan tie nii..
lagipon kesian kat dy.. bukan org senang sangat.. mcm panda juga lah..
hope jalok suke laa dpt tie nii..
malangnye ad 1 warna je.. kalau ad bnyak warna.. 
kompom kami belikan bnyak kat dy..

dah melalut dah nii..
daripada nak cite pasal karnival masok IPT dah melalut ke tie jalok.. haha..
ermm,, pape pon kalau ad karnival ni kat tempat korang terutamanya kat adik2 yang xtau nak sambung kat mne tu.. cepat2 la pegii.. cari info ap kos yang sesuai dgn aliran korang.. in shaa allah xpening kepale sangat nak pikir.. 
Catat Ulasan