Selasa, 3 Februari 2015

PROGRAM IBU ANGKAT

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

kat skolah panda ada buat program ibu angkat nii.. untuk plajar stpm laa.. yg arus perdana punye panda xtau la ad ke x program mcm nii..

erm,, sorang cg. ad 4 org anak angkat... panda dapat cg Asiah.. dy cg bm panda.. 
panda xkisah pon la dpt sape2 pon.. janji cg tu dapat bagi tunjuk ajar lebih sikit kat panda.. hahah
panda kan lambat tangkap sikit kalau nak paham something tu.. huhu

baru2 ni cg Asiah sruh kami anak2 yang kat bawah dy tulis 1 karangan tentang diri kitorang..
huhu.. mcm2 panda tulis.. tapi,, xsume laa.. mak pesan xboleh share sume bende kat sume org.. sbb manusia ni rambut je sama hitam tp hati lain2 kan..

tapi, bila fikir2 blik.. mcm malu je ap yg panda tulis tu.. dah laa ayat terabur.. huhu

panda harap cg Asiah dapat motivasikan diri panda ni supaya rajin2 sikit blaja.. haha.. 
and hope dy dapat beri nasihat yang bergune kat panda dunia dan akhirat.. 
aamin...

Catat Ulasan