Sabtu, 4 April 2015

BALIK KAMPUNG KEDAH (PART 1)

ROMPIN-KUANTAN
Assalamualaikum dan salam sejahtera..

baru nak update pasal balik kg ritu.. hahaha..
lupe nak update ritu.. bsy interview punye pasal..

ap yang best ea?? hahah..
panda just rase happy sebab jalan jauh,.
dah lame xrse jalan jauh mcm balik kg nii.. hehe
kaki travel mcm panda nii xtau penat kalau jln jauh mcm nii..
10 jam jugak perjalanan nak sampai kg..
dan misi panda berjaya lagi tahun nii.. huhu
misi setiap tahun bila balik kg.. X NAK TIDO.. hhahahah
pelik x panda?? org lain kompom2 nak tido kan.. ye la 10 jam kot..
tapi panda lebih suke tgok jalan.. suasana tepi2 jalan tu..
and pada mase yang same.,. panda boleh hafal jalan.. nanti xde la sesat nak blik kg.. hahahah..

sebab bosan dlm kereta xtau nak wat ap..
ni je laa kejenye.. hahahah

SELFIE!! muke hudohh.. hehe
KUANTAN-PERAK
disebabkan abah nak pegi kenduri kawan dy..
so, kami singgah rumah mak lang n pak lang dulu kat perak..
ijok, tempat panda dulu.. time darjah 1 sampai 4.. wuuu.. rindunyee
serius excited panda bgtau kat group budak2 SEWAJA yg panda balik..
tp, xde sorang pon yg ajak nk jumpe.. -_-

ke kenduri kite..
PERAK-BAGAN-BALING,KEDAH
keesokkan harinye baru gerak balik kedah..
kenduri kawan abah tu kat bagan..
so, lepas makan kenduri gerak balik kampung terus laa..
disebabkan abah dah lame xjumpe kawan2 dy..
kami pon dok lama laa kat rumah kenduri tu..
panda rase mcm tuan rumah je.. hahah..
dorang dah siap kemas baru kami balik.. huhu..
dalam ptg gitu jugak laahh baru sampai kampung..
alhamdulillah selamat sampaii.. 

Catat Ulasan