Sabtu, 2 Mei 2015

PICNIC AGAIN..

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

<3 the siblings.. <3
okay ini 1 MAy punye cerita.. huhu
Lastly, THE SIBLINGS dapat berkumpul..
Kebetulan si Mai tu tengah cuti sem.. 
Kami semua plak cuti skolah.. 
Apa lagii gunakan la pluang yang ad untuk berkumpul bersama2.. hehehe..

Walaupon final exam sem2 dah nak dekat..
Kami still boleh wat picnic mcm nii..
Saje nk release tension study.. hoho
(mcm trok sangat je study slama nii.. haha)

Kali ni kami makan pizza.. huhuu..
malas nak masakkan.. senang cite beli je.. hehe..
Tapi mcm biase lahh Kinah tetap kene masak..
Sebab mcm xcukup je just mkn pizza.. 
Almaklumlahh,, panda yang nak makan kan.. 
Perut panda kan besar.. mane cukup makan pizza je.. hehe

abaikan sampah kat depan tu.. hahahha,,
nak bergambar sangat sampai depan sampah pon jd.. 
Yang memeriahkan lagi picnic kali nii.. 
Family angah ( bf Elis ) pon join..
Yang bestnye sebab ad Wisha.. si budak kiut yang suke selfie.. haha
Comel and geram je tgok dy..
Tapi, dia takot la dengan org yang xkenal.. 
Tu xbest tu.. tapi xpe lahh dapat jugak dukung dy.. 

gadis bertudung merah.. comel idokk??
heheheh.. 
Saje pakai tudung merah..
sekarang kan tengah sibok berkempen nak mengundi nii..
hahha... saje nk jadi wanita UMNO.. 
tapi, panda xsokong mane2 pon.. hehe..

Catat Ulasan