Isnin, 16 Jun 2014

HAPPY BIRTHDAY TO ME!!!



Assalamualaikum semua.. 
14 JUN 1996 bersamaan 27 MUHARAM 1417,, alhamdulillah panda selamat dilahirkan di berek polis pengkalan hulu perak.. pada jam 4.48 pagi.. tahun ni genap sudah 18 tahun panda hidup kat dunia ni.. 

tahun ni panda happy sangat sebab dapat celebrate dengan umi and family.. simple2 je sebab dah besar kan.. tapi dorang tetap bagi panda hadiah.. tahun ni panda dapat 2 hadiah je.. biasa lah, makin besar makin sikit je dapat kan.. syukur dapat jugak hadiah drpd xdpt langsung.. huhu

1 hadiah mak panda bagi hadiah kedua umi and family bagi.. nak tahu xpanda dpt ap tahun ni?? 



ni mak panda bg.. dapat mug.. comel sangat.. paris... mak mmg tau yang panda mmg suke sangat dengan menara paris ni.. jam n purse panda pon menara paris.. mcm mne mak xtau.. hihi.. mak cakap nanti kalau dapat ipg gune la mug ni.. mesti ingat kat mak tiap2 hari.. minx2 la dapat.. aminnn


yang ni plak.. umi and family yang bagi... panda dapat teddy panda.. hahahhahah... comel x.??? ni mesti sofia yang bg idea nak beli teddy panda bagi kat panda ni.. sofia memang tahu yang panda mmg suke panda.. huhu.. 


thanks mak and umi sebab bagi panda hadiah.. sayang korang semua.. yang wish pon sama.. thanks sbb sudi wish and ingat birthday panda.. 
panda sayang korang semua..!!!!!!



Catat Ulasan