Ahad, 8 Jun 2014

KAMI KAKI SELFIE..

Assalamualaikum...

panda dengan senang hati nk kenalkan kat korang semua membe2 panda yang suka gile selfie ni.. hahha.. dorang dengan panda sama je.. "KAMI MEMANG KAKI SELFIE" .. kitorang kalau pegi mana2 xkisah la sama2 ke solo2 ke.. kompom ad gambar yang kami ambik.. hihi.. 

okay,, yang ni nama dy NUR SAKINAH BINTI RAMLAN.. ktorang panggil kinah je.. ataupon korang boleh panggil dy kitty.. minat sangat hello kitty mek ni.. huhu..  comel xdy??




yang ni pulok nama dy NURUL HUDA BINTI MOHD ISMAYUDIN .. kecik je orangnye.. tapi kalau bersin kuat ya rabbi.. hihi.. ktorang panggil dy huda.. omey x??



baru baru ni keluar berita pasal selfie ni ada kene mengene dengan masalah mental kan...hahahahha... ada kami kesah?? hihi.. okay.. kami bergambar sebenarnye nak simpan kenangan.. macam pegi holiday ke.. jumpe membe lame ke.. kluar jengjalan ke... kan boleh simpan.. bila dah tua nanti tgok balik gambar2 time muda.. kompom rindu kenangan dulu2 kan..

 ni semua gambar2 petang tadi.. saje kluar jengjalan dengan dorang kat pantai.. 1 hari je dah brape banyak gambar kami ambik... haahah..




ni semuanye pic kinah.. see,, bapak bnyak pic dy sorang je.. hahah...suke gile mek ni bab2 ber'selfie ni..


ni semua pic kitorang yang xjadi... hahah.. lawak la.. hodoh pon ad gak..





Catat Ulasan