Sabtu, 20 September 2014

EXAM ONLINE SPA..


okay, rini panda kene jawab soalan online SPA SEPARA PERUBATAN.. dah minx kan.. so, kene jwab jgaklah.. klau xjawab nanti nme kne blacklist.. mmg rmai la yg jawab.. tkot nme blacklist kan.. 

okay exam ni ada 2 seksyen.. seksyen A n B..  seksyen A ni tanye pasal pengetahuan am.. mmg susah2 la kan soalan dy.. panda ni dah la xberpengetahuan am.. huhu.. nasib bek abah panda ad.. boleh la tanye2 dy.. siap boleh search tenex lagi.. huhu.. tapi xsempat jawab 2 soalan masa dah tmat.. :'(   seksyen B plak penaksiran minat.. juz jawab ya tidak gitu je..mmg sempat la jawab.. siap boleh layan wasap lagi lepas siap.. lagi 10 minit mse nak habis dah siap.. huhuh yg best sempat cek jawapan.. seksyen A xsempat  :'(

so, sekarang ni juz berdoa je la supaya dapat.. boleh la tgok abah happy sikit.. walaupon aq ni xbrape minat jururawat.. tapi,, sebab abah mcm nak jugakk aq teroskan ap yg dah wat ni aq kene wat jugakk.. cikgu xlepas,, tengok plak jururawat.. mak kate wat je pape pon.. kite xtau rezki kite kat mne kan.. so, kite ni kene berfikiran positif.. jangan cepat mengalah.. walau pada hakikatnye aq sedang mengalah nak troskan stpm ni.. hurmm,, xpe2 chaiiyokk2.. ko boleh buat.. think positif.. 

panda pon doakan semua yang jawab exam rini berjaya.. amin.. doakan panda jugak ye.. ^-^
Catat Ulasan