Rabu, 17 September 2014

KE BERA KITE..


Assalamualaikum semua.. 

okay sebelom 2 panda nak ucap "SELAMAT HARI MALAYSIA" .. x lambat lg kan nak ucap.. huhu.. okay sebenarnye 16 sept semalam panda n family pegi ke BERA sebab ad kenduri kat felda kumai.. so, alang2 dah lalu kat depan tasik bera tu mak pon ajak abah benti saje2 nak photoshoot kat situ.. huhu.. 

disebabkan abah dah pkai phone oppo skrg ni so, phone dy la jd mangsa kami selfie.. hohoho. jangan marah ye abah. 

xde yang menarik sangat pon.. tp suasana kat sana sunyi n nature je rase.. untuk tenangkan fikiran boleh la pegi situ.. klau kaki mancing pon sesuai pegi situ.. latar belakangkan alam sekitar mmg sangat2 cantik dlm gambar.. 2 yang panda suke kat situ.. pokok2 yang tinggi2 besar2.. cantikk sangat.. hehe

ni je yang sempat kami snap.. hihi.. kalau nak tgok bnyak lagi meh le usha2 insta panda : ieykasyafieka




Catat Ulasan