Khamis, 18 Disember 2014

DATE WITH SOFIA!!

gelap kan pic ni.. ke mmg panda gelap?? hahah.
Assalamualaikum.. 

erm,, ni cite lame,, saje nak throwback balik.. huhu.. lame tu xlaa lame sangat.. akhir bulan november ritu.. saje turun kuantan sebab umi ( mak angkat panda ) bagi izin kat panda and sofia klua berdua cuci2 mate kat mall.. hahha.. si sofia bukan main excited lagi.,. ye lahh.. mane penah dy klua sorang2 tanpa umi dy.. tu yg happy sangat2 tu.. haha


sampai2 je teros pegi kat cinema sbb tujuan utama mmg nak tgok wayang pon.. so, kite usha ticket dulu laa.. erm,, panda xpenah pon tgok cite2 " the hunger game " sebelom2 ni.. tapi disebabkan si sofia ni cakap cite ni best.. panda pon layan je lahh.. haaa,, dah tgok mmg best kot.. puas hati laa.. walaupon xbrape nak paham sebab xtgok cite dy yang awal2 dulu kan.. tp atas penerangan si sofia barulahh paham.. hoho.. 


sebelom masok wayang kite jenjalan la dulu.. cuci2 mate.. tapi disebabkan perot ni macam agak lapar and ttbe je panda rase nak pengsan.. so, kami pon makan la dulu.. sebenarnye panda xsihat hari tu.. badan panas sikit and perot plak wat hal.. tapi disebabkan xnak hampakan sofia sbb nampak mcm dy excited sangat nak klua.. so, panda pon kuatkan diri klua jugak.. cehh,, kuatkan diri.. hahah.. mcm lawak je ayat tu kan.. huhu.. 

lepas klua dari wayang teros cari makan lagi.. haha.. lapar laa,. td makan biase2 je kan.. ermm,,, disebabkan panda ni kene pantang so, kami makan kat the chicken rice shop je.. padahal ayam pon xboleh nak makan sebenarnye.. tapi dah lapo kite hentam je lahh.. daripada makan seafood baik makan ayam kan.. hehe.. 

erm,, lepas makan baru lahh shopping.. pusing punye pusing jumpe pon ap yang panda nak.. dapat sepasang kasut.. mmg nak beli kasut pon.. sebab dah lame rsenye xbeli kasut baru.. hurmm,, yang si sofia ni pusing punye pusing.. xde bende pon yang dia beli.. haishh xberkenan katanye.. sampai mall tutup kami dok pusing2.. tp xde jugak yg dy berkenan so, balik mcm tu je lahh..

haa,, ni la kasut yang panda beli tu.. biase2 je.. 
happy sangat dapat klua seharian dengan sofia.. tapi yang panda xpuas hati.. xde 1 pon gambar kami berdua.. grrrrr.. geram gile.. name je " date with sofia " tp xde gambar kami berdua.. hahah.. lawakkan.. yg ade gambar dy sorang and panda sorang.. erm,, ntah pape je lah kami nii.. hhuhu.. 
Catat Ulasan