Rabu, 31 Disember 2014

HOBI KUMPUL SETEM..


Assalamualaikum semua...

Haaa,, panda nk kongsi hobi panda ni.. ramai jugak laa membe2 panda yang still xtau hobi ni.. senyap2 je and xbrape nak aktif sangat.. hoho..

panda pon dah lupe bila start minat.. sebabnye dulu bila jumpe setem je mesti ambik simpan dalam purse.. bila dah ad dua tiga keping tu.. terpikir plak nak beli stamp album.. bila dah beli stamp album jadi malas plak nak kumpul.. hahah.. nampak.. hangat2 taik ayam je.. mcm mne org nak hidu hobi panda nii.. hehe

baru ni je yang mampu kumpul.
tengok la tu.. sikit je baru.. nampak mcm banyak sebab ad yg dua tiga keping jenis yang same.. erm,, yang paling panda sayang setem gandik diraja tu.. haa,, yang ni akak panda yang belikan.. kebetulan je.. nak post surat ap ntah dy beli setem dapat yang cantik nii.. ap lagi dy beli la lebih bagi kat panda.. second yang nampak cantik,, setem boboiboy gopal tu.. haa,, yang tu panda xbeli.. panda ambik dari surat mane ntah.. yang lain2 tu biase je.. tapi okayy la dari xde kan.. huhu

ermm,, hopefully taun depan panda dapat kumpul setem2 keluaran baru.. so,, kene sentiasa alert la bila setem baru akan keluar kan.. minx2 xterlepas.. hehe.. okayy lahh bhaii bhaii.. ^-^

Catat Ulasan