Rabu, 10 Disember 2014

TRAVEL : FRASER HILL

feeling dok kat paris.. hehe


Assalamualaikum semua!! 

cuti kali ni panda pegi FRASER HILL.. hoho best gile.. erm,, pegi ni pon umi (mak angkat panda) yang bawak sebab dy ada kursus kat situ.. 

seriusly jalan nak naik kat sini sangat2 memeningkan kepala.. adik panda ira sampai muntah xtahan.. haha.. panda pon rase nak muntah tapi tahan je laa.. kalau muntah busuk nantikan.. heheheh... erm,, sampai2 je kat atas ni terus bergambar sebabnye xtahan tengok cantik sangat view kat sini..


suhu kat sini sejuk sangat.. malam2 lagi laa,, nak mandi fuhhhhh malas rase.. nak masok bilik air tu seram2 sejuk je.. heheh.. kat sini best nak tangkap2 gambar and nak tenangkan fikiran je.. sebab suasana kat sini tenang kan.. ad gak aktiviti yg dorang sediakan kat sini.. tapi, panda xsempat la nak main sebab nak turun awal..

morning face.. muke xmandi lagi.. haaha

haaa,, ni aktiviti panda sesudah bangun je dari tidur.. huhu.. breakfast atas bumbung.. best.. panda tido kat shahzan inn tempat umi kursus tu laa.. kami dapat bilik atas sekali so, dapatlaa breakfast kat atas bumbung ni.. hehe.. ( sebenarnye kat area balkoni je ni ) gambar kat atas tu sofia yang snap secare ttbe2.. spontan je tu.. tengah ngantok lagi.. disebabkan kat bilik ad maggie je.. kami pon makan maggie je laa.. sementara tunggu maggie kembang sempat lagi si sofia ni main kamera.. 


tengah tunggu someone ni.. heheh

ni laa sofia..

ajek ajek model.. huhu




okayy,, nak tengok banyak lagi gambar panda kat fraser hill ni boleh klik je kat button instagram panda tu k.. thanks korang bace entry panda kali nii.. ^-^
Catat Ulasan