Ahad, 14 Disember 2014

PICNIC WITH JIRAN II

pantai penyabung.
Assalamualaikum semua,, 

ermm,, semalam kami  tiga sekeluarga pegi berkelah dekat PENYABUNG.. disebabkan kami semua dah lame xluangkan mase same2.. so,, tercetusla idea untuk pegi berkelah nii... cewaahhh ayat macam nak wat karangan kan.. hahhhaah.. btw nak cite yang panda happy laa sbb dapat spend time with neighbors and of course my family.. kitorang dah lame xklua same2 mcm nii... tu yang panda agak excited nak "lepak" dengan dorang sume.. huhu..


bakar ayam.. sodappp.. huhu

mandi manda.. syok betol dorang..

dah alang2 nak pegi berkelah nii.. mak buatkanlaa pulut kuning and ayam bakar sebab mak dah nazar nak wat lepas panda kluar hospital.. so,, panda punye "pantang" pon hilang sekejap.. hoho.. mane boleh tahan weiii.. sedapp kot mak masak.. hehehe.. 

dah makan baru tringat nak ambik gambar.. huhu.. 

pegi2 terjumpe tempat baikkpunye nak lepak2.. redup je sebab bnyak pokok kat situ.. mmg best laa nak landing2 kat situ.. hehe.. lepas makan je.. semua mate macam nak tertutup.. perut dah kenyang mate pon minx kenyangkan laa jugakk.. huhu.. kene plak angin pantaii.. mmg sangat2 rase nak tido.. 

tapi,, bila malam je.. badan nii sangat2 rase penat and nak tido.. org cakap kalau kene angin pantai mmg macam tu.. betol ke xtau laa... org cakap.. bukan panda yang cakap k.. hehe

pantai penyabung 
okayy,, sebagai penutupnye panda nak blanja sikit gambar2 semalam kat korang sume.. huhu.. thanks bace entry kali nii.. sayang korang.. ^-^

my lovely father and mother.. muahhhh3.. 

budak tembam.. hehe..

cik zahari.. 

adik ira.. 

sibok bakar ayam.. 

Catat Ulasan