Rabu, 25 Mac 2015

UJIBAKAT PIDATO

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^-^

muke gugup tu.. heheh
harini ttbe je cg. Asiah cg bm kami tanye ad sape2 yang minat nak masok pidato..
pd mulenye xnak laa ingatkan terus je bertanding.. sbb panda xpenah pon pidato sebelom nii
tgok kat tb je selalunye..

panda dengan kinah saje2 nak try nasib..
macam best je kan pidato nii.. huhu.. 

kami yang nak ujibakat ad 5 orang je..
so, sesi pemilihan pertama pon bermula,, 
debar tu xpayah ckp la.. mne penah pidato kan..haaha..
sesi pertama panda terpilih daripada 3 orang yg cg nak untuk sesi pertama nii..

hahaha.,. bertapa gembiranya.. first time cube rupenye boleh jugak nk berpidato nii.. hehhe
tapi sesi kedua bila cg. suruh bace lagi.. dah xterpilih..
kuangg kuang kuangg.. hahha.. 
xkisah pon, panda saje nak try nasib and nak tau panda ni ad x keboloehan nk berpidato nii.
ternyata xdok.. huhu.. xpe laa.. kebolehan panda ad kat bende lain tu..
nanti panda usha2 lagii.. hahah..
Catat Ulasan