Selasa, 3 Mac 2015

RESULT SPM KORANG MCM MANE??


Assalamualaikum dan salam sejahtera..

adik2,, result SPM korang2 mcm mne??
tahniah yang berjaya tu..
yang xberjaya jangan la sedih2..
SPM bukan segalanya.. 

so,, ap perancangan adik2 lepas spm ni??
mesti ramai yang nak masok u kan..
ke nak masok matrik??
form 6?? ade yang berminat x??

hahah,, form 6 selalu jadi pilihan terakhir untuk kite sambung belajar kan..
sama la jugak dgn panda..

tapi,, form 6 ni best tau..
sekarang ni pon bukannye kene pakai baju sekolah lagi.. 
adik2 dah boleh bergaya mcm cg.2 gitu.. huhu
kat form 6 kalau xpaham. cg boleh terang sampai kite paham..
kat u payah nak dpt tau.. 

mesti korang xnak masok form 6 sebab xnk ikot peraturan skolah dah kan.. dah bosan katanye..
hahahah.. kat mane2 pon mesti ad peraturan yang kite kene ikot..
form 6 bukannye terikat sangat dgn peraturan skolah..

ada sape2 nak minx IPG?? 
jom la try2 nasib.. panda pon minx jugak IPG taun nii.. nak mencube nasib..
kot2 la doa kawan2 panggil panda cikgu selama nii boleh jadi cikgu betul.. huhuh..
KLIK sini kalau nak mohon IPG taun nii.. cepat!! 8 mac nii dah tutup..

Catat Ulasan