Khamis, 18 Mei 2017

JUARA SENAM SENI


Assalamualaikum korang...

  blogger-emoticon.blogspot.com   We are the champions, my friends,
And we'll keep on fighting 'til the end.
We are the champions.
We are the champions.
No time for losers
'Cause we are the champions of the world.. blogger-emoticon.blogspot.com

hehhe... kami JUARA!!

Alhamdulillah...
apa yang kami angankan.. dapat jugak..

senam seni ni pertandingan masa Hari Sukan ritu..
setiap sem kena hantar wakil untuk pertandingan ni..
so, ada 5 sem yang bertanding..
dan kami JUARA!! hehhe..

rasanya dalam banyak2 tarian yang panda masuk..
kali ni kami praktis paling lama..
and tarian yang panda ssh sikit nak dapat step..

mulanya kami kena buat senam seni ni 10 minit..
so, kami pon prepare 3 lagu laa.. 
bila bpe hari je lagi nak bertanding..
dapat arahan kena buat dalam masa 5 minit je..

time tu mmg nak marah laa.. kami dah prepare cantikk punya..
ttbe kene edit balik semua..
lagu bpe kali panda kena edit.. 
nak bagi masuk dengan tarian..
dalam2 dia bagi masa 5 minit tu... 
kami bg lebih jugak.. dalam 7 minit lebih.. heheh

durhaka namanya... :XD:  



dalam tarian tu kami create jalan cerita..
cerita pasal 
" seorang penjenayah / perompak yang berjaya menembak semua saksi kejadian. "

so, adalah aksi tembak menembak disitu..hehhe..
disebabkan kami ni berdebar time pertandingan tu..
so, adalah yang terlupa step..
actually bukan lupa.. tp tersalah je.. silap time.. haha
(panda la tu orangnya)    :oops:

pape pon tetap the best..
tetap puas..
dan yang paling penting..
tetap JUARA..
hehe

xmau cakap banyak..
sape rasa nk tgok video tarian nii..
jom tengok..



^_^
Catat Ulasan