Sabtu, 20 Mei 2017

MY SIS WEDDING


Assalamualaikum korang..

okay,, harini panda nk throwback wedding akak panda sorang nii..

alhamdulillah akak panda dah selamat diijab kabulkan 
pada 11 March 2017 dengan pasangan pilihan hati dia..

serius talk panda excited dengan wedding dy nii..
sebab first wedding dalam family kan..

so, sebelum decide tarikh wedding,, kami dah bergaduh bertumbuk dah..
sebab ap??
kenalah buat time panda ada.. mana boleh xbalik kan..
wedding akak kot..
so, time ni panda mengalami masalah yang besar gila bila nak minx cuti
untuk attend wedding akak nii.. 
hurmm,, maklumlah.. kita study bukan macam kat U ..
kolej kita ni lain peraturannya..
xpayah cakap la berapa kali nangis nak minx cuti punya pasal..
tp, malas dah nk ingt yang tu.. janji panda dapat balik.. huhu..

Akak panda ni nikah dan sanding pd hari yang sama..
nikah pagi, tengahari terus sanding..
jimat masa kan..
hmm,, panda rasa time panda nanti pon nak buat mcm ni lahh..
ehhh,, sorry2.. kita lambat lagi laa.. huhu :face50: 

alhamdulillah kenduri berjalan dengan baik..
sederhana je..
terima kasih untuk semua yang hadir ye..

 :w:   jom tengok gambar akad nikah.. :w: 


alhamdulillah dah sah



:w:  Gambar sanding :w: 

my family

hero & heroin pakcik sabri & makcik ani

ambik aura,, hehe

thanks datang ^_^

family belah laki

pelamin

:w:  Photoshoot Outdoor :w: 


acahh nak jatuh

panda xdok bakat la nak jadi model..


berangan bila plak wedding panda.. haha






xmau la cakap banyak..
nak minx semua doakan akak panda ni
NURUL IZZATI BINTI SABRI 
SALLEH MOHAMAD BIN MAT NOR

bahagia dunia akhirat..
dipanjangkan jodoh hingga jannah..
dikurniakan cahaya mata yang soleh & solehah..
(cepat la sikit,, aku nak anak buah nii.. haha)
dan wedding panda nanti jangan lupa sponsor k.. hahaha


^_^


Catat Ulasan