Khamis, 18 Mei 2017

SUPRISE BIRTHDAY MY ROOMATE



Assalamualaikum korang...

masih ada yang merindui hakak??

hahha.. sorry la terpaksa berdiam membiarkan blog ni usang sikit..
keadaan telah memaksa panda buat xtau kat blog nii..
untuk yang komen2 tu.. sorry sebab lambat rply ye.

-
-
-

okayy,, back to the story..

"Suprise Birthday Roomate"

sebenarnya story ni bulan 1 yang lepas punya..
tp panda xkisah.. panda tetap nak share kat sini.. heheh

sebenarnya birthday roomate panda ni 21/12..
tapi sebab time tu cuti sem kan..
so, panda tunda la celebrate..

sebulan kemudian baru kami celebrate.. hahahha
sian roomate panda nii..

:125: prank yang panda buat :125:

21/1/2017 yang lalu..
panda, roomate panda dan lagi 2 orang membe (syahida&aina)
keluar la jalan2 kat Amanjaya Mall..
mmg dah rancang nk sambut kat kopitiam dalam Mall tu..

nak dijadikan cerita si Tikah ni (roomate panda)
xsihat.. "Dysmenorrhea"
so, mood dy agak kelaut laa.. tp still nak kluar sbb dy nak beli barang katanya..
maka, tercetusnya cerita kat situ..
lepas je dah sampai Mall.. kami jejalan kejap..
then tinggalkan si Tikah dgn Syahida dekat foodcourt
dgn alasan Panda and Aina nak cari baju..
padahal Panda dgn Aina ni pegi setel dgn kopitiam tu
sbb nak celebrate birthday kat situ..
agak lama jugak kami menghilang.. tp budak Tikah ni xsedar and syak pape pon..

yang jadi lama sbb kami cari belon pastu nk tiup plak..
hahaha.. macam lawak je rasa..
kejar2 sana sini cari belon punya pasal..
dah beli kek semua.. dah bagi dekat waitress..
kami pon duduk kat dalam kedai tu..
pastu call syahida suruh datang kedai..

yang panda rasa nak gelak sangat..
sbb budak Tikah xsedar yang dy dah kena tipu dengan kami..
konon nak cari baju.. hahhaa..
bila dia dah sampai..
kami buat biasa je..
then order makanan..
borak2.. tunggu makanan sampaii..
tengah2 makan tu si waitress tu bawak kek sambil nyanyi
   Happy Birthday to you.. Happy Birthday to you....   

dengan muka blurr..
Tikah tanya.. "Birthday sape?"
hahhah. sebab birthday dy dah sebulan lepas kan..
tu yang dy xsyak...

dan kami semua pon tergelak terbahak2.. hahaa

simple je suprise dy..
tapi panda sukaa dapat buat orang happy nii..
panda ad buat video untuk suprise birthday nii..
boleh tengok dekat ig panda k...


ni ap yang Tikah update kat ig pasal suprise tu..
huhu..



semoga menjadi kenangan terindah buat kami..

^_^

Catat Ulasan