Khamis, 21 Ogos 2014

JAMUAN RAYA SMKR 2014..


Assalamualaikum semua.. 

fuhhh,, da lame xupdate blog ni.. so, hari ni panda nak cite pasal jamuan hari raya skolah wat.. jamuan ni hari jumaat minggu lepas 15.8 .. dah nak dekat seminggu dah baru boleh update.. huhu..

okay.. sebenarnye xbanyak pon yang panda nak cite pasal jamuan ni.. biase2 je.. xgempak pon.. tapi kalau pasal menu.. taun lepas lagi best la.. sebab tema taun lepas kunjung mengunjung.. so, banyak makanan yang boleh makan.. tapi taun ni ap yang skolah sediakan itu la yang kami makan.. 

bila form 6 ni ada pape event kat skolah.. mesti kami la yang bzy.. nak kene siapkan tempat.. hidang makanan.. n kemas balik tempat tu.. tapi,, kami xkisah.. sbb bebas sikit dari budak2 arus perdana yang lain.. huhuhu.. 

taun ni kami mmg gila bergambar.. tambah plak membe panda sorang ni ad kamera dslr.. lagi la rancak kami photoshoot.. hohoh..

ni gambar kami dok sibok2 tolong.. tapi menyempat senyum lagi bila kamera kat depan.. hihi


ini dy pic2 geng panda.. sikit je ni.. panda banyak upload kat insta.. so, klau nak tgok pic2 panda follow la ig panda.. id : ieykasyafieka 










Catat Ulasan