Jumaat, 29 Ogos 2014

PHOTOSHOOT : PANTAI HIBURAN N JETI BANDAR LAMA..

Assalamualaikum semua.. 

panda kan baru je excident.. luke pon baru je nak baik.. tapi walau ap pon.. panda xkan lepaskan peluang untuk photoshoot dgn kawan2 panda.. heheheh. (22/8 ritu lagi pegi.. tapi baru nak upload..hihihihi)

kali ni panda berbaju kurung.. pada mulanya kami nak wat photoshoot untuk "MERDEKA RAYA" sebab tu la panda pakai baju kurung.. tapi,, disebabkan membe panda xsempat nak beli bendera..  xjadi la merdeka raya tu.. so, kami juz bergambar saje2 je la.. 

okay,, ni tempat first yang kami tuju.. "PANTAI HIBURAN".. tempat yang kami bergambar ni jaoh jugak la dari pantai yang slalu orang dok lepak2 tu.. penat jugak la berjalan nak pegi sini.. dah la kaki baru je boleh nak berjalan betol.. sanggup redah sebab nak pegi bergambar kat sini.. huuhuhu..





ni tempat kedua.. "JETI BANDAR LAMA".. ni jeti lama.. sebab tu nampak klasik je.. kapal2 pon dah buruk.. n mmg dah xboleh gune pon.. reput2 dah.. kalau time matahari nak terbenam lagi cantik..





macam biase panda banyak upload pic kat insta.. so, meh follow ig panda.. id : ieykasyafieka . ^-^
Catat Ulasan