Ahad, 31 Ogos 2014

KEM IBADAH ( SMART SOLAT )


Assalamualikum semua.. 

okay,, 28-29/8 ritu panda n semua budak pra u pegi kem.. KEM IBADAH ( SMART SOLAT ).. kem ni nak bg kami lebih ilmu tentang solat.. and nak memantapkan lagi akidah kami.. banyak yang panda dapat blaja drpd kem  ni.. best sebab dapat kenal dgn akak2 n abang2 fasi.. huhu..

disebabkan kem ni kami wat dkat masjid.. so,, bnyak aktiviti yg kami xboleh wat.. mcm2 yg akak2 n abang2 fasi ni dah rancang.. tp,, semua cg. xbagi wat.. geramm pon ada.. tapi xpe la.. nak wat mcm mne kan redha je la.. tapi aktiviti yg wat ni mmg best pon.. sampai panda kene tiru care artis cakap la.. kinah kene blakon jadi mak la.. hahaha.. mcm2.. tapi laki n perempuan asing la.. tu yang kami xbrape nak malu2 sangat.. haha..

okay,, yang penting.. pegi kem ni xsia-sia la.. banyak input yang dapat.. sangat2 berguna untuk panda n membe2 yang lain.. 

okay,, panda belanja 2 keping gambar ni kat korang2 k.. haha.. ni je pic yang ad.. tu pon cg.din yang ambikkan.. 



Catat Ulasan